18. maj 2012

Busy Bee


 Število prostih dni ni nikoli premosorazmerno z mojo produktivnostjo. Naj poenostavim: če delam, bom še skuhala kosilo, oprala perilo, pospravila vse razposajene cunje, ki ga veselo hengajo na najmanj primernih mestih v sobi, preživela s svojo sosovo nekaj kvalitetnega čivkanja in stiskanja v gnezdu, z miničukcem prehodila pol Ljubljane in nato malo kosmatinko petkrat lovila po celem stanovanju, ko je treba prat tačke in na koncu še petkrat pobrisala čudovite x na n potenco krat štiri footprinte, ki so jih zemljaste tačke pustile za sabo. V času, ki ga bom izstisnila iz preostalih minut dneva, bom seveda še pošportala, oddihala skozi par joga vaj za fleksibilnost mojega babi križa in se celo spomnila zaliti čilije. Ah, skoraj bi pozabila - moje noge bodo seveda brezhibno gladke, ker bom v vsem kaosu našla še voljo do kančka sadizma in odepilirala dlake. 
 Ta teden v TREH prostih dneh nisem rešila svetovnih problemov. Res sem pobrisala tačke, po predolgem času dočakala dovolj dolge laske, da jih kepica pene spremeni v kjuti valove, oprala polulano odejo (moj mehur na srečo še ne pušča), šla na kolena in z ekožabico pomila plavi laminat, se parkrat resno namenila poiskati epilator in seveda naredila doooolg to do list. Ki seveda čaka na malce več časa.
 Kakorkoli, DIY projektov se je nabralo veliko in še več, enega vam žal ne morem razkriti, ker bo v kratkem igral vlogo brzdej darila, material za naslednja 2 pa mrzlično iščem oz. čakam, da se moja mami loti razkopavanja mojega otroškega gnezda in pričara naročeno iz povsem očitnih mest (mami je že navajena scen: "Kje so ključi? Ja dddd, v skodelici na okenski polici! Kako to misliš, da ni skodelice, itak, da je - moraš odpret pločevinasto škatlo za piškote, notri je lonček, pokrit s krožničkom in voila, notri so ključi.")
Torej, morda že v nedeljo presenetim z novim majčkastim packanjem - ja, v nedeljo delam, torej so možnosti za produktivnost izredno visoke :)

1 komentar:

Izgubljena. pravi ...

Mjah, zelo znana stvar :) Isto je z mojim (pa verjetno še od marsikoga) učenjem - ko se bo treba učit, se bodo celo okna svetila, čeprav glancanje oken spada pod najneprijaznejše opravilo :D