23. februar 2012

Pasji dnevi!


 Takšni prijetni, dlakasti, glodajoči, repkajoči, tu in tam polulani in crkljajoči. Od jutra do poznega večera naju spremlja mala senčka in nama dela dneve še bolj pisane. Težko je zajeti v par stavkov vse, kar je Bina v tem tednu naredila za naju, tistih nekaj rolic papirnatih brisačk in plastenka profesionalnega razkužila so zanemarljiva cena za tole drobceno bitje, ki trosi pozitivo in tako velikodušno deli svoje mokre poljubčke. Mala gusarka, najin mini termoforček, lovilec prahu, krznena kepica, ki radodarno deli svojo dlako z nama, vlažen smrček za mokre poljubčke na nos, veliiike globoke učke z zapeljivimi trepalnicami in šapice, ki znajo tako nežno požokati po licu. Dva stopljenca sva! :)


3 komentarji:

Dejzi pravi ...

In to je šele začetek! Dala vama bo veliko, veliko več, kot si lahko zamislita. Imeti psa je nekaj prečudovitega. Brezpogojna ljubezen in naklonjenost. Ne vdanost, ljubezen je tista, ki dela psa posebnega. Bini bo in je že vajino ogledalo. Bo vajina podoba in njena osebnost, prijaznost, ljubeznivost,..bo samo odraz vaju. Vzgoja je pomembna. Ker bo taka kot vidva. Vidva sta dva pozitivca, polna življenja, ljubezni,...Bini bo točno taka. NI lepešga, kot pes ki je dobrosrčen.

polonapb pravi ...

kakšen srček!!!!!! <3

Evie pravi ...

Ooo, Dejzi, res lepo napisano!
Hvala za te besede, Bini je resnično srček, nama seveda nardi tudi kakšen siv las, ampak se vseee pokompenzira z veliko topline in ljubezni, ki jo daje <3